Despre noi

Prezentare

Onix Sercom a fost infiintata in anul 1992 , inca de la inceput obiectul principal de activitate fiind distribuirea si comercializarea de lacuri si vopsele. Cu o evolutie constant ascendenta, acumuland foarte multa experienta, astazi, Onix Sercom se prezinta in fata solicitantilor de produse cu personal calificat si cu o gama de produse ce satisface orice cerere de lacuri si vopsele din domeniul industriei si constructiilor.

Misiunea noastra

In decursul anilor am constatat diversificarea accentuata a cererii de produse . Culorile, efectele, aparitia unor noi suporturi pentru vopsit si necesitatea de protejare a acestora, factorul moda, exigentele artistice sau arhitecturale au determinat aparitia unor noi game de produse mai performante ce pot fi administrate doar cu o tehnologie adecvata si foarte multa cunoastere.

Misiunea noastra este aceea de a intelege cererile beneficiarilor si furnizarea de solutii ce includ produse de foarte buna calitate in conditiile mentinerii unui excelent raport pret / calitate. Onix Sercom pune pe primul plan crearea unui parteneriat cu toti colaboratorii sai fie ei clienti, furnizori sau angajati. In viziunea noastra, premisele unui succes de lunga durata pot fi realizate doar in acest mod.

Calitatea

Onix Sercom considera ca este strategic indispensabil adoptarea unei politici care forteaza permanent imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor noastre. Majoritatea produselor din portofoliul nostru sunt certificate de institutele nationale si europene. Toate acestea sunt de natura sa asigure completa satisfacere a asteptarilor clientului.

Incepand cu anul 2011 suntem in curs de implementare a sistemului de asigurare a calitatii ISO 9001:2008.

Mediu

Toate produsele comercializate de Onix Sercom sunt in perfecta concordanta cu normele nationale si europene cu privire la politica de mediu.